ყველაზე მთავარი გემრიელი კერძების მომზადებაში არა პრიალა ქვაბებია, არამედ ბრწყინვალე მზარეულები! მაგრამ თითოეულ ქვეყანაში არსებობს თავისი ტრადიციები საკვების, განსაკუთრებით კი საბავშვო კერძების მომზადებაში.
ამიტომ Coral Family Club-ის კონცეფციის საზღვარგარეთის ყველა სასტუმროში ტარდება ტრენინგები, სადაც მზარეულები სწავლობენ ცალკეული ქვეყნის საბავშვო სამზარეულოს კერძების მომზადებას.
მშობლებს შეუძლიათ დარწმუნებულები იყვნენ — Coral Family Club-ის კონცეფციის სასტუმროებში ბავშვის გამოკვება ძალიან მარტივია, რადგან საბავშვო მენიუ შედგენილია ხუთი ძირითადი საკვების ჯგუფის მიხედვით: ხორცის, რძის პროდუქტების, ბოსტნეულის, ხილის და მარცვლეულისაგან. გემრიელ და ნაცნობ საკვებს ბავშვები სიამოვნებით მიირთმევენ!
საბავშვო მენიუ შეიძლება შემოთავაზებული იქნას საერთო სუფრაზე, საბავშვო ბუფეტში, საბავშვო რესტორანში ან ინდივიდუალური შეკვეთით.

















